Erakordne Nikolai II müntide kollektsioon | coins.ee mündi- ja filateelia oksjon 63

Lugupeetud daamid ja härrad,

Meil on rõõm tutvustada Teile uut oksjonikataloogi.

Selles kataloogis leiate suurepärase valiku enampakkumisel olevaid esemeid, mis hõlmavad rikkalikku valikut maailma münte alates antiikajast tänapäevani, medaleid, autasusid, paberrahasid, filateliaesemeid ja palju muud. Kokku 2525 positsiooni.

Praegune oksjon on koostatud erinevatest kollektsioonidest ning hoolikalt valitud üksikutest esemetest, millest paljud on äärmiselt haruldused. Katalogist leiate huvitava teise osa Vene vaskmüntide kollektsioonist, Eesti ja muu maailma filateeliakollektsiooni ning mitu temaatilist väiksemat kollektsiooni.  

Lisaks on meil au esitleda erakordset Nikolai II müntide numismaatilist kollektsiooni, mis keskendub väikestele nominaalidele alates 1/4 kopikast kuni 20 kopikani. See muljetavaldav kollektsioon on hoolega korjatud pikema aja jooksul. Koguja pühendus on olnud suunatud visuaalselt köitvate eksemplaride hankimisele, pidevalt täiendades erinevaid tüüpe parema säilivusseisundiga müntidega. Oluline aja ja kirglik panus on tehtud selle peaaegu täieliku, suurepärase kollektsiooni kokkupanekuks, mida iseloomustab selle erakordselt hea säilivus. Keiser Nikolai II mündid on kollektsionääride seas tuntud oma populaarsuse poolest ja peaaegu täieliku komplekti koostamine ideaalses seisukorras on märkimisväärselt keeruline ettevõtmine.

Kutsume Teid avastama meie oksjonikataloogi, et leida esemed, mis võiksid Teie kollektsiooni veelgi täiustada. Alates võluvast numismaatika maailmast kuni oma sügavuse ja mitmekesisusega haarava filateelia maailmani.

Teil on võimalus teha eelpakkumisi või liituda reaalajas oksjoniga, mis toimub 16. detsembril kell 10:00 Eesti aja järgi.

Oksjonikava: 

Laupäev, 16. detsember 2023 kell 10:00 EET (positsioonid 1-1421)
Pühapäev, 17. detsember 2023 kell 10:00 EET (positsioonid 1422-2525)

 

Reaalajas oksjonit korraldatakse meie veebilehel. 

Edukaid pakkumisi! 

Parimate soovidega,

Coins.ee oksjonimaja