coins.ee mündi- ja filateelia oksjon 62 | Filatelist Paul Lettensi kollektsioon

Lugupeetud daamid ja härrad, 

Meil on rõõm tutvustada teile uut oksjonikataloogi. 

Selles kataloogis leiate suurepärase valiku enampakkumisel olevaid esemeid, mis hõlmavad rikkalikku valikut maailma münte alates antiikajast tänapäevani, medaleid, autasusid, paberrahasid, filateliaesemeid ja palju muud. Kokku üle 2700 positsiooni. 

Praegune oksjon on koostatud erinevatest kollektsioonidest ning hoolikalt valitud üksikutes esemetest. Katalogist leiate huvitava esimese osa Vene vaskmüntide kollektsioonist ja mitu temaatilist väiksemat kollektsiooni. Meil on au esitleda lugupeetud filatelisti ja inseneri Paul Lettensi (3. oktoober 1927 - 14. september 1981) silmapaistvat filateeliakollektsiooni. 

Paul Lettensi kollektsioon hõlmab mitmekesist huvide valdkonda, hõlmates erinevaid maailma markide teemasid, nagu taimestik ja loomastik, sport, olümpiamängud, ning sisaldab väga haruldasi Eesti, Hiina, Nõukogude Venemaa ja teiste riikide postmarke ja plokke. 

 Paul Lettensi kirg postmarkide vastu tekkis juba lapsepõlves ning kestis kogu tema elu, muutes ta tõeliseks filateelia asjatundjaks. 

Lisaks kollektsiooni täiendamisele on Paul Lettens avaldanud suurt mõju filateelia kui hobi populariseerimisele läbi oma raadiosaadete. Igal reedel kell 3 pärastlõunal viis ta kuulajad kaasahaaravale teekonnale filateelia maailma. 

Kutsume teid avastama ja uurima meie oksjonikataloogi, et leida esemed, mis võiksid teie kollektsiooni veelgi täiustada. Alates võluvast numismaatika maailmast kuni oma sügavuse ja mitmekesisusega haarava filateelia maailmani. 

Teil on võimalus teha eelpakkumisi või liituda reaalajas oksjoniga, mis toimub 4. novembril kell 10:00 Eesti aja järgi. 

Reaalajas oksjonit korraldatakse meie veebilehel. 

Edukaid pakkumisi! 

Parimate soovidega,

Coins.ee oksjonimaja