Soovite müüa oma kollektsiooni?

Siis olete õiges kohas! Pakume võimalust teil müüa oma esemeid Coins.ee oksjonimajas. Oksjonile võtame nii üksikud esemed kui terveid esemete kollektsioone. Võtame vastu münte, medaleid, ordeneid, autasusid, märke, paberraha ja võlakirju, postmarke, postiajaloo ning filateelia materjale, lisaks on oodatud numismaatilised raamatukogud ja muud kogumismaterjal. 


Korraldame vähemalt neli oksjonit aastas. Coins.ee eesmärk on pakkuda müüjatele ja ostjatele ausalt tomivat ostu/müügi platformi, suurt kliendibaasi ja soodsaid tingimusi. Meie meeskond keskendub teie vajadustele, et tagada esemete sujuv ja hea hinnatasemega müük. Olete oodatud meiega ühinema ja jagama oma kollektsiooni maailmaga.


Meie aktiivne turundustegevus hõlmab kogu maailma, reklaamime oksjonikatalooge populaarsetel rahvusvahelistel platvormidel, nagu Numisbids.com, Sixbid.com, Biddr.com, One.bid, BidInside.com, Numis24.com, Philasearch.com. Kasutades neid platvorme, loome kiire ühenduse kollektsionääride ja kauplejatega üle kogu maailma.


Coins.ee-l on esmatähtis tõhusus ja kiired müügiprotsessid. Ükskõik, kas teil on üks ese või terve kollektsioon, võite usaldada meie kaasaegseid töömeetodeid, et müügiprotsessi kiirelt ja professionaalselt läbi viia.


Oma üle kümneaastasele kogemusele tuginedes teeme kõrgekvaliteedilisi ja realistlikke fotosid pakutavatest esemetest. Üritame fotol edasi anda lisaks mündi detailile ka tunde, mille münt tekitab. Oksjonitel osaledes saavad kliendid kindlustundega pakkuda, teades täpselt, milline münt päriselus välja näeb.


Et tagada garantii ja autentsus, pakume võimalust enne oksjonile müüki panemist esemed sertifitseerida tuntud sertifitseerimisfirmade PCGS, NGC ja PMG poolt.


Võtke julgelt meiega ühendust, kui teil on küsimusi, soovite konsultatsiooni oma kollektsiooni müümiseks või hindamiseks. Oleme teile parim abiline orjenteerumaks kollektsiooni- ja oksjonimaailmas!